Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter ansætter ny områdeleder for viden og udvikling

Henrik Lindberg Hansen er pr. 1. september ny områdeleder for viden og udvikling hos FUV. Han kommer med bred, faglig projekterfaring


D. 1. september tiltræder Henrik Lindberg Hansen som ny områdeleder for viden og udvikling i FUV. Henrik får arbejdssted i FUV, Aarhus, hvor han også vil være afdelingsleder.

 

Henrik er kandidat i teologi fra Aarhus Universitet og har en tværfaglig ph.d. indenfor religionssociologi, politisk videnskab og socialpsykologi fra University of London. Henrik har arbejdet med både kvalitative og kvantitative undersøgelser og ikke mindst med aktionsforskning og har erfaring med og uddannelse indenfor projektledelse. Aktuelt er han tilknyttet Center for Samtidsreligion på Aarhus Universitet.

 

Henrik Lindberg Hansen har bl.a. været ansat som udviklingskonsulent indenfor socialpsykiatrien og som projektleder under det grønlandske hjemmestyre, hvor han har arbejdet med organisationsudvikling m.m.

 

Han har en række udgivelser bag sig indenfor bl.a. religions- og kulturmøde og har gennem årene været engageret i kirkeligt organisationsarbejde bl.a. indenfor det økumeniske og diakonale felt. 

 

FUV ser meget frem til samarbejdet.