Fortsæt til hovedindholdet
Praktisk information
Særligt om det kommende semester

Særligt om det kommende semester

Om uddannelsesforløb og praktikordning for forårssemesteret i København. 

Vigtige datoer og tidspunkter
Forårssemesteret begynder fredag 19. januar 2024 og afsluttes torsdag den 20. juni 2024. 

Daglig undervisning er mandag til fredag i tidsrummet kl. 9.00-15.15. Der vil derudover være tilvalgsfag, arrangementer og ekskursioner, der slutter senere, ligesom der vil være individuel tale- og sangundervisning efter almindelig undervisning. 

Praktikperioder i forårssemesteret 2024 er uge 9-10 og 19-20-21.


Praktikordning i København 

Pastoralseminarieuddannelsen i København har indgået aftale om sognepraktik med en række praktikpræster i forskellige stifter. Det betyder, at du som studerende ikke selv skal finde et sted at være i praktik, men vil få et praktiksted tildelt. 

Tildeling af praktiksted
Vi har praktiksteder i hele landet og fordeler som udgangspunkt praktikpladserne, så der er mulighed for at komme i praktik i nærheden af sin bopæl. 

Hvis du er nysgerrig og har lyst til at prøve kræfter med en praktik et andet sted i landet, er der rigtig gode praktiksteder, der står klar til at tage imod dig rundt om i stifterne. I den forbindelse vil der blive mulighed for indkvartering. Henvendelse vedrørende praktik kan ske til praktikansvarlig lektor Lena Kjems lekj@km.dk.

Du må i forbindelse med praktikken påregne udgifter til transport, da udgifterne kun delvist dækkes af SU-styrelsens ungdomskort.

Læs praktikplan her