Studieophold
Studiehusene

Studiehusene

Formålet med studiehusene er at skaffe enkeltpersoner og små grupper, der er i gang med et studie eller udviklingsprojekt, arbejdsro og mulighed for at udnytte FUV's bog- og materialesamling og dets rådgivningstilbud, samtidig med at stedets studiemiljø og faglige virksomhed styrkes gennem kollegial kontakt og erfaringsudveksling.

Der er adgang til wifi i alle husene.

Værelsepriser pr. døgn
Klostergade 25 125 kr. (ved 2 personer 150 kr.)
Klostergade 27 100 kr.
Klostergade 29 200 kr.
Priserne er inkl. håndklæder og sengelinned.

Bestilling på tlf. 5858 3000

Det er ikke tilladt at have husdyr med under ophold i studiehusene.

Studiehuset, Klostergade 25
Studiehusets to lejligheder er i stueetagen med udgang til et lille haveareal ved siden af FUV's hovedbygning. Lejligheden indeholder 1 stue, 1 soveværelse, 1 lille køkken samt toilet og bad (i alt ca. 36 kvm). Udover almindelige opholdsmøbler indeholder stuen et stort arbejdsbord og kontorstol. En sofa i stuen kan bruges som ekstra soveplads. I køkkenet findes komfur, køleskab med frostboks, service og almindeligt køkkengrej.

Studiehuset, Klostergade 27
Huset er indrettet med fem værelser, 2 køkkener samt 2 toiletter/bad. Værelserne indeholder ud over sovesofa et stort arbejdsbord og kontorstol. I køkkenet findes komfur, køleskab med frostboks, service og almindeligt køkkengrej.

Studiehuset, Klostergade 29
Huset består af én lejlighed med stue og soveværelse samt køkken og  badeværelse. Udover almindelige opholdsmøbler forefindes arbejdsbord og kontorstol. I køkkenet findes komfur, køleskab, service og almindeligt køkkengrej.

Fotos: Christian Riis Kistrup