Videnscenteret
Studieophold

Studieophold 

Enkeltpersoner og små grupper, der er i gang med et studie- eller udviklingsprojekt, kan søge om at bo i et af studiehusene i Løgumkloster. 

Formålet med studiehusene er at give enkeltpersoner og små grupper, der er i gang med et studie- eller udviklingsprojekt, arbejdsro og mulighed for at benytte bog- og materialesamlingen og den vejledning, der knytter sig hertil, samtidig med at stedets studiemiljø og faglige virksomhed styrkes gennem kollegial kontakt og erfaringsudveksling.

Der er adgang til wifi i alle husene.

Prisen er pr. døgn:
Klostergade 25 - lejlighed: 300 kr./ 400 kr. for to personer
Klostergade 27 - værelse: 250 kr. 
Klostergade 29 - hus: 500 kr. 
Priserne er inkl. håndklæder og sengelinned.

Ved ankomst er der indtjekning efter kl. 13 og ved afrejse tjekkes ud inden kl. 10. Studiegæster kan stille bagage i garderoben på Kirkeallé 2 efter behov.

Det er ikke tilladt at have husdyr med under ophold i studiehusene.

Henvendelse vedrørende ophold i studiehusene: tlf. 5858 3000 - 1

Klostergade 25

Studiehusets to lejligheder er i stueetagen med udgang til et lille haveareal. Hver lejlighed indeholder stue, soveværelse, badeværelse samt lille køkken med komfur, køl og frys, service og køkkengrej. 

Udover almindelige opholdsmøbler indeholder stuen et stort arbejdsbord og kontorstol. En sofa i stuen kan bruges som ekstra soveplads. 

Klostergade 27

Huset er indrettet med fem værelser, to køkkener samt to badeværelser. Værelserne indeholder ud over sovesofa et stort arbejdsbord og kontorstol. 

I køkkenet er komfur, køl og frys, service og almindeligt køkkengrej.

Klostergade 29

Huset består af én lejlighed med stue og soveværelse samt køkken og  badeværelse. 

Udover almindelige opholdsmøbler er lejligheden indrettet med arbejdsbord og kontorstol. I køkkenet er komfur, køleskab, service og almindeligt køkkengrej.