Fortsæt til hovedindholdet
FUV
Kursusprogram

Godly Play

Godly Play er ...
- en unik måde at fortælle bibelhistorie på. På en enkel og opmærksomhedsskabende måde gives der rum for både fortællingen og for
tilhørerens egen reaktion og eftertanke.
- en kreativ og anerkendende tilgang til kristen oplæring, hvor tilhøreren ikke blot er modtager med samtidig deltager, i den samtale, som Godly Play faciliterer.
- det stikmodsatte af tankpasserpædagogik, idet tilhøreren respektfuldt inviteres til at træde ind i historien, hvor der skabes forbindelse til personlige erfaringer.

NB: Der er deltagerbetaling på kr. 450,- for kursusmappe samt lille startpakke, som gør at du straks kan begynde at bruge Godly Play efter dette kursus. Begge dele udleveres på kurset.

Godly Play er det bedste værktøj, jeg endnu har haft i brug med konfirmander i de 20 år, jeg har været præst. Jeg har brugt det til mange forskellige målgrupper, lige fra 4-årige børn til plejehjemsgudstjeneste. Anvendelsesmulighederne er store. Jeg kan derfor kun anbefale, at man kommer afsted på kursus og får indblik i dette koncept, siger Brian Krüger Iversen, provst, Herning.
Læs mere på
www.godlyplay.dk


Dato:12. november - 15. november 2024
Kursusleder:Børnekonsulent Berit Skødt og Sognepræst Erik Holmgaard
Målgruppe:Kirke- og kulturmedarbejdere og Præster
Ansøgningsfrist:12. august 2024
Pris:For andre end præster 8.100,00 kr.
Kursustype:Internatkurser
Kursussted:FUV Løgumkloster/Refugiet
Kursus-id:K. 77/24 - 2978