Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Bogpræsentation: Sjælesorg i bevægelse

Ny udgivelse præsenteres i Aarhus 29. oktober og København 2. november 2021

Sjælesorgen har undergået en vældig udvikling i Danmark de seneste godt 40 år. Det er denne bevægelse – både dens historiske og aktuelle sider og dens teori og praksis – der er emnet for Sjælesorg i bevægelse, der er redigeret af Lone Vesterdal og Thomas Gudbergsen og udkommer på forlaget Eksistensen 28. oktober 2021.

Bogens kapitler er skrevet af erfarne fagfolk, der gennem flere år har beskæftiget sig med vidt forskellige grene af sjælesorgens praksis, og deres bidrag danner tilsammen et billede af et forsknings- og praksisfelt i vækst.

"Det er vores håb, at bogen kan virke som en invitation og som inspiration for især yngre og kommende sjælesørgere til at gå ind i et arbejdsfelt, der hele tiden må være i bevægelse, fordi der i dag er et stort et behov for sjælesorg på så mange områder," skriver redaktørerne på bogens bagside. "Helt særligt sigter bogen på teologistuderende, som måske endnu ikke har fundet deres egen indgang til præstearbejdet. Sjælesorg er en god indgang til både menneskekundskab og teologisk refleksion."

På baggrund af denne forhåbning og ambition indbyder Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter til en præsentation af Sjælesorg i bevægelse i både Aarhus og København. Der er gratis adgang, og arrangementerne er åbne for alle. Tilmelding er ikke nødvendig. 

Se program for bogpræsentation i Aarhus fredag 29.10.21

Se program for bogpræsentation i København tirsdag 2.11.21