Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Kernen i kristendommen

Er du ansat i folkekirken, og vil du have styrket dit kendskab til kristendommen? Så kan du melde dig til ugekurset ’Kernen i kristendommen – i nutidigt perspektiv'. 

Hvad er kristen tro? Hvad menes der med ordet Gud? Hvem var Jesus egentlig? Tror kristne og muslimer på den samme Gud?

Det er blandt de vigtige spørgsmål, vi vil fordybe os i på kurset, der henvender sig til alle folkekirkeansatte, som uden teologisk uddannelse arbejder med forkyndelse, undervisning og formidling af kristendommen – eller som bare interesserer sig for teologi og de vigtigste temaer i kristendommen.

Om programmet
På kurset vil vi beskæftige os med kernen i kristendommen i et nutidigt og aktuelt perspektiv. Vi vil i fællesskab lytte, samtale, tænke og arbejde med alt det vigtige i den kristne tro.

Korte oplæg og kreative arbejdsformer giver plads til egne refleksioner og inspiration til at arbejde videre i sognet – på medarbejdermøder og i menighedsrådet lokalt. 

Oplev også spændende foredrag med forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky og redaktør Kåre Gade, der vil fortælle om deres forhold til kristendommen, og den daglige rytme på Løgumkloster Refugium med morgen- og aftensang. 

For kurset står lektor i almen teologi Lars Sandbeck og lektor i religionspædagogik Lars Nymark Heilesen.

Praktiske oplysninger  
20.-24. februar 2023 på Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter med indkvartering i skønne rammer Løgumkloster Refugium. 
Prisen for kurset er 10.800 kr. inkl. materialer, ophold og fuld forplejning.

Læs mere og tilmeld dig senest 21. november 2022 på www.fkuv.dk/kursusprogram/kursus/2678