Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Nyt om ansættelser

Ny studielektor for pastoralseminarieuddannelsen i København og genansættelse af områdeleder for uddannelse.

Vi har i Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter ansat Maria Baastrup Jørgensen som studielektor for pastoralseminarieuddannelsen i København pr. 15. august 2023 - en stilling, der blev ledig, da Mads Davidsen blev valgt til biskop over Fyens Stift. 

Maria Baastrup Jørgensen har haft forskellige ansættelser som sogne- og hospitalspræst, senest som ledende hospitalspræst i Region Hovedstaden. Hun har skrevet bøger og artikler om særligt religionspædagogik og sjælesorg og har været tilknyttet Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter som kursusleder for specialuddannelsen i sorg og sorggruppeledelse. Maria Baastrup Jørgensen vil også komme til at undervise i sjælesorg på pastoralseminarieuddannelsen. 

Derudover er Ulla Morre Bidstrup efter ansøgning genansat i stillingen som områdeleder for uddannelse pr. 1. august 2023. Ulla er ph.d. (Aarhus Universitet) med en master i offentlig ledelse (Copenhagen Business School) og har været ansat i stillingen som områdeleder for uddannelse og afdelingsleder i København siden 2014. 

Vi ser frem til både nyt og fortsat samarbejde!