Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Kursusprogram 2024

Fred og frihed, bibelske gudsbilleder eller yoga i folkekirken? FUV's nye kursusprogram spænder vidt.

Kursister samlet i Løgumkloster

Der er noget for enhver i FUV's nye kursusprogram – ikke bare emnemæssigt, men også i forhold til kursustyper: tematiske ugekurser, eksternatkurser og kursusdage, specialuddannelsesforløb og konferencer.

I januar 2024 er temaet for den tværfaglige gudstjenestekonference gudstjeneste i krise- og katastrofetider, overskriften er ”Under korsets mærke”.

Fra forårets program af tematiske kurser kan bl.a. nævnes et kursus om ’Ledelse af tillid i folkekirken’, klassikerlæsning om Augustins ”Guds stad” og ’Profeti i GT, NT og nu’. 

Der er også mulighed for at begynde på længere specialuddannelsesforløb i bl.a. ’Sorg og sorggruppeledelse’ og i religionspædagogik.

 Søg i programmet

Gå selv på opdagelse i programmet på FUV’s hjemmeside, hvor man allerede nu kan tilmelde sig: www.fkuv.dk/kursusprogram.

I programmet kan man søge på fagområder, kursustyper og fritekst. 
En nærmere præsentation af det enkelte kursus kommer frem ved at klikke på det. De fleste af forårets kurser er detaljeret beskrevet, mens der er sat datoer og titler på programmet for efteråret 2024, så man allerede nu kan sætte kryds i kalenderen.

 Praktiske oplysninger

Hovedparten af kurserne afholdes på FUV’s campusfaciliteter i Løgumkloster, men vær opmærksom på, at nogle af kurserne finder sted som dags- og eksternatkurser i Aarhus og København. Det indebærer, at man selv skal sørge for eventuel overnatning.

Find alle praktiske oplysninger om FUV's kurser her: www.fkuv.dk/kurser