Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Matchmøder i Aarhus og København 

Menighedsråd med ledige præstestillinger inviteres til at møde de studerende på pastoralseminarieuddannelsen – og omvendt. 

Hvordan finder vi den helt rigtige præst? Og hvad siger en nyuddannet mon til at søge den ledige stilling hos os? Sådan spørger mange menighedsråd sig selv. De kommende præster vil også gerne finde det helt rigtige 'match', når de skal i gang med at søge embede. 

Derfor inviterer vi igen til vores velbesøgte ’matchmøder’ – denne gang med efterårets studerende på pastoralseminarieuddannelsen i både Aarhus og København: 

Matchmøde i Aarhus 
Torsdag d. 3. november 2022 kl. 15-17
Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus
Tilmelding senest 14. oktober 2022 

Matchmøde i København
Fredag d. 4. november 2022 kl. 15-17
FUV, Vartov, Farvergade 27 F 2. sal, 1463 København 
Tilmelding senest 28. oktober 2022

Menighedsråd fra hele landet med ledige præstestillinger indbydes til at komme og præsentere deres sogn og kirke og møde de studerende til en snak om de gensidige forventninger. Formen på mødet er som en messe, hvor de studerende kan bevæge sig rundt til forskellige stande. Det vil være en god idé også at medbringe materiale om stillingerne.

Af hensyn til pladsen beder vi om, at der kun kommer to repræsentanter fra hvert sted, og vi forbeholder os ret til at lukke for tilmeldingen, hvis interessen for at deltage overstiger lokalets kapacitet. 

Ved tilmelding oplyses hvilket provsti og sogn, den ledige præstestilling er knyttet til, samt navne og funktion på repræsentanterne. 

Tilmelding til Johanne Vilsgaard Christensen: jvc@km.dk

Foto: Lars Horn/Baghuset.