Fortsæt til hovedindholdet
Praktisk information
Matchmøde

Matchmøde

Menighedsråd med ledige præstestillinger inviteres hvert semester til at møde de studerende på pastoralseminarieuddannelsen - og omvendt. 

Pastoralseminarieuddannelsen. Foto: Lars Aarø

Hvordan finder vi den helt rigtige præst? Og hvad siger en nyuddannet mon til at søge den ledige stilling hos os? Sådan spørger mange menighedsråd sig selv. De kommende præster vil også gerne finde det helt rigtige 'match', når de skal i gang med at søge embede. 

Derfor inviterer vi hvert semester til et 'matchmøde’ med de studerende på pastoralseminarieuddannelsen. 

Matchmøder efterår 2024
Onsdag 23. oktober kl. 15-17
Vartov Store Sal, Farvergade 27, 1463 København

Fredag 1. november kl. 15-17
Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C 

Menighedsråd fra hele landet med ledige præstestillinger indbydes til at komme og præsentere deres sogn og kirke og møde de studerende til en snak om de gensidige forventninger. Mødeformen er som en messe, hvor de studerende kan bevæge sig rundt til forskellige stande. Vi stiller et bord til rådighed for hver stand, hvor der kan lægges materiale frem med relevans for den ledige stilling. 

Det er muligt at komme ind og gøre klar fra kl. 14. 

Tilmelding 
Tilmelding inden 1. oktober 2024 til matchmøde i 
København: Sara Nørholm: san@km.dk
Aarhus: Jan Lund Dahlgren: jld@km.dk

Oplys ved tilmeldingen sogn og provsti for den ledige præstestilling samt navn og funktion – fx kontaktperson – på deltagere i mødet.

Da vi oplever stor interesse for at deltage, og der er et begrænset antal pladser på begge lokaliteter foregår tilmelding efter først til mølle-princippet, og der kan som udgangspunkt tilmeldes to repræsentanter fra hvert sted. 

Vi kan desværre ikke tilbyde at hjælpe med parkering.