Fortsæt til hovedindholdet
Praktisk information
Matchmøde

Matchmøde

Menighedsråd med ledige præstestillinger inviteres hvert semester til at møde de studerende på pastoralseminarieuddannelsen - og omvendt. 

Hvordan finder vi den helt rigtige præst? Og hvad siger en nyuddannet mon til at søge den ledige stilling hos os? Sådan spørger mange menighedsråd sig selv. 

De kommende præster vil også gerne finde det helt rigtige 'match', når de skal i gang med at søge embede. 

Derfor inviterer vi hvert semester til et 'matchmøde’ med de studerende på pastoralseminarieuddannelsen. I foråret 2024 afholdes matchsmødet i København

Fredag 12. april 2024 kl. 15-17
Vartov, Store Sal, Farvergade 27, 1463 København 

Menighedsråd fra hele landet med ledige præstestillinger indbydes til at komme og præsentere deres sogn og kirke og møde de studerende til en snak om de gensidige forventninger. Mødeformen er som en messe, hvor de studerende kan bevæge sig rundt til forskellige stande. Vi stiller et bord til rådighed for hver stand, hvor der kan lægges materiale frem med relevans for den ledige stilling. 

Da vi oplever stor interesse for at deltage, kan der tilmeldes to repræsentanter fra hvert sted, og vi forbeholder os ret til at lukke for tilmeldingen, hvis interessen for at deltage overstiger lokalernes kapacitet. 

Tilmelding 
Tilmelding senest 2. april 2024 til Johanne Vilsgaard Christensen: jvc@km.dk med oplysning om: 

  • sogn og provsti for den ledige præstestilling
  • navn og funktion – fx kontaktperson – på deltagere i matchdagen

Vi kan desværre ikke tilbyde at hjælpe med parkering.