Fortsæt til hovedindholdet
11. søndag efter trinitatis
Holdet bag helligdagen 10

Holdet bag helligdagen

Jesper Topp

Uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium under organisterne Lasse Ewerlōff og Peter Møller og tog i 1992 kirkemusikalsk diplomeksamen fra samme sted. Herfra forsatte han i 1994 på Det Kongelige danske Musikkonservatoriums solistklasse, hvorfra han havde debut i 1997, som elev af organist Hans Ole Thers. Sidenhen har Jesper også haft studier i kunstspil hos professor Hans Fagius samt i kirkespil og improvisation hos Professor Bine Bryndorf. 

Jesper Topp kendes også som komponist af orgelmusik, korværker og kammermusik, som udøvende koncertmusiker samt på forskellige CD-udgivelser. Endelig har Jesper også haft et pædagogisk virke som lærer ved Løgumkloster Kirkemusikskole i årene 1999-2003 samt som gæsteinstruktør i orgelspil hos Dansk Kirkemusikerforening. 

Siden 1997 har Jesper Topp har haft sit virke som organist ved Jerne Kirke i Esbjerg.

Heidi Kasper Hansen

Cand. theol. Aarhus Universitet, 2002

Sognepræst siden 2004, først i det fynske landpastorat med de tre sogne Ørsted-Søllested-Vedtofte. I den følgende 11-årige periode præst to steder i Roskilde Stift, syd for København, og fra 2022 sognepræst i Hornslet Pastorat, Aarhus Stift. 

Er også uddannet kirkesanger fra Vestervig Kirkemusikskole og har taget efteruddannelse i sjælesorg. Arbejder med sorggrupper for unge og unge voksne og er generelt optaget af de forkyndelses-muligheder, der ligger i den moderne kulturs fænomener.