Kirke- og kulturmedarbejdernes obligatoriske grunduddannelse
Praktisk information

Praktisk information

Hvor, hvornår og hvordan foregår ugekurserne, og hvad koster uddannelsen

Hvor og hvornår? 
Uddannelsen udbydes som internatskurser og fordeles over to år med en gennemgående kursusleder. Der igangsættes nye forløb ca. hvert kvartal. 
Nyansatte skal tilmelde sig uddannelsen straks efter ansættelsen, så de snarest kan indplaceres og få information om uddannelsens forløb. 

Næste kursusforløb
Det næste kursusforløb, der er åbent for tilmelding, begynder med første ugekursus mandag d. 30.8. - fredag d. 3.9. 2021 hos FUV i Løgumkloster. 
De øvrige kurser afholdes på hhv. Liselund Højskole i Slagelse og Diakonhøjskolen i Aarhus. 

Hvad koster det?
Den samlede uddannelse, der skal være udgiftsneutral for FUV, koster 82.500 kr., som betales af menighedsråd/arbejdsgiver. Der opkræves således 16.500 kr. forud for hvert kursus. Det betyder, at betalingen fordeles over tre kalenderår. Der fremsendes faktura til menighedsråd/arbejdsgiver.
Gebyr ved sen framelding må påregnes.
Prisen reguleres årligt.

Pensum og kursusbevis
Mellem uddannelsesugerne (dog ikke forud for den første uge) vil der skulle læses et pensum på i alt ca. 1200 sider på dansk. En del af dette uploades elektronisk, men der må desuden påregnes anskaffelse af enkelte bøger i forløbet (ca. 500 kr. gennem hele uddannelsesforløbet). Der udstedes kursusbevis efter hver enkelt kursusuge. 

Læs mere under Uddannelseplan