fkuv.dk
Kursusprogram

Godly Play

”Godly Play er det bedste værktøj, jeg endnu har haft i brug med konfirmander i de 18 år, jeg har været præst. Jeg har brugt det til mange forskellige målgrupper, lige fra 4-årige børn til plejehjemsgudstjeneste. Anvendelsesmulighederne er store. Jeg kan derfor kun anbefale, at man kommer afsted på kursus og får indblik i dette koncept,” siger Brian Krüger Iversen, sognepræst, Gjellerup v. Herning.

Uddybende kursusbeskrivelse:
Godly Play er ...
- en unik måde at fortælle bibelhistorie på. På en enkel og opmærksomhedsskabende måde gives der rum for både fortællingen og for tilhørerens egen reaktion og eftertanke.
- en kreativ og anerkendende tilgang til kristen oplæring, hvor tilhøreren ikke blot er modtager med samtidig deltager, i den samtale, som Godly Play faciliterer.
- det stikmodsatte af tankpasserpædagogik, idet tilhøreren respektfuldt inviteres til at træde ind i historien, hvor der skabes forbindelse til personlige erfaringer.

NB: Der kræves ingen forberedelse til Godly Play grundkursus. Der er deltagerbetaling på kr. 450,- for kursusmappe samt lille startpakke, som gør, at du straks kan begynde at bruge Godly Play efter dette kursus. Begge dele udleveres på kurset.

Læs mere på www.godlyplay.dk

Af programmet:
Hele kurser er bygget op i en vekselvirkning mellem oplæg og øvelser i at arbejde med forskellige genrer såsom hellige fortællinger (GT), liturgiske fortællinger og lignelser.

Undervisere: Erik Holmgaard, sognepræst v. Gl. Haderslev Kirke - certificeret Godly Play kursusleder og Berit Skødt, børnekonsulent, Godly Play underviser.

Dato:19. april - 22. april 2022
Kursusleder:Børnekonsulent Berit Skødt og Sognepræst Erik Holmgaard
Målgruppe:Præster og Kirke- og kulturmedarbejdere
Pris:For andre end præster: 8.100,00 kr.
Kursustype:Internatkurser
Kursussted:FUV Løgumkloster/Refugiet
Kursus-id:K. 29/22 - 2500
Ansøgningsfristen er udløbet