Nyheder
Nyheder

FUV følger den aktuelle udvikling nøje 

Kurser og uddannelsesforløb afholdes som planlagt under opmærksom hensyntagen til de gældende retningslinjer og lokalt udarbejdede regelsæt.

Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenters kurser og uddannelsesforløb afholdes som planlagt under opmærksom hensyntagen til de gældende retningslinjer for håndtering af coronavirus: https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Generelle-raad

Senest fra fredag d. 29. oktober 2020 skal man gøre brug af mundbind, når man bevæger sig rundt i vores lokaler. 
Kursister, studerende og andre besøgende bedes selv medbringe mundbind.

Derudover følger vi den aktuelle udvikling såvel nationalt som regionalt og forholder os dagligt til eventuelle nødvendige forholdsregler. 

Vi har udarbejdet regelsæt for FUV’s lokaliteter i Løgumkloster, Aarhus og København i forhold til brug af lokaler og faciliteter og har på denne baggrund iværksat en række tiltag, der bl.a. omfatter øget rengøring, tilgængelig håndsprit, særligt fokus på afstand med et max for antal personer i hvert lokale og opsætning af kontaktløse vandhaner

På internatskurserne følger vi det enkelte kursussteds anvisninger, således at vi sikrer den bedst mulige sikkerhed. Der er krav om brug af mundbind i forbindelse med måltider, da kursusstedernes faciliteter til spisning er underlagt samme regler som restaurantionsbranchen. Også her bedes kursisterne selv medbringe mundbind.

Ved utryghed i forhold til deltagelse i FUVs uddannelser, kurser og aktiviteter bedes man tage kontakt til uddannelsesstedet eller kursusleder.